Onyx

Onyx

Ekstremt slitesterk forsterkende hanske i syntetisk skinn med elastisk spandex på overhånden. Ripe- og slagbeskyttelse i ekstra tykk TPR for overhånd og på toppen av fingrene. Slagbeskyttelsen er støpt for å opprettholde maksimal mobilitet og fleksibilitet. Kraftige forsterkninger med doble sømmer for fingertupper og tommelgrep. Selv i den indre hånden er paneler av kraftig forsterkningsmateriale. Toppen av tommelen i myk frotté for å tørke svette. Uforet. Krage i tettsittende neopren med kraftig borrelåsstropp for sikker passform. Ekstra kraftig snøring med forsterkning for enkelt å ta på hansken. Chrome gratis.

Antal par per pakke: 12 par
Antal par per kartong: 120 par

Slag- og ripebeskyttelse

Slag- og ripebeskyttelse

GROFT ARBEID

GROFT ARBEID

 

 

KATEGORI I

KATEGORI I

EN 420

EN 420

Chrome gratis

Chrome gratis

Syntetisk lær

Syntetisk lær

Neopren

Neopren


Priser
Par 12
Pris/par 237,00
Alle priser er eks moms. Levert fob Greåker. Andre frakt kostnader kan tilkomme, spør oss om tilbud for full kostnadsoversikt.Totalprofil AS selger kun til næringslivet, offentlige og organisasjoner. Andre minimums antall en oppgitt på nettsiden kan forekomme.Det tas forbehold om feil i prissettingen på nettsiden.
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Par
Størrelser Par
8 / M
9 / L
10 / XL
11 / XXL

Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   69 14 11 44
   total@totalprofil.noSoft Touch®

Hansker som utmerker seg med høyeste kvalitet når det gjelder materialvalg og design, markedsføres under Soft Touch®-merket.

Sortimentet har en tydelig rød tråd ved at fokus er på ergonomi, funksjonalitet og holdbarhet. Her er hanskemodeller som passer for alle typer arbeid, værforhold og beskyttelse. Den rette hansken gjør jobben enklere og mer komfortabel og Soft Touch-hanskene oppfyller våre høyeste krav for å beskytte dine viktigste arbeidsverktøy, hendene.


Vis samtlige produkter fra Soft Touch®
Artikkelnummer PRX-1290
Material Syntetisk lær, Spandex, TPR, Neopren
Förpackning 12/120
Egenskaper Bekvämt, stötskydd
Certifikat EN 420
Användningsområde Olje, gass, gruvedrift, Bygg - vei, anlegg, Bilindustri, mekaniker, Avfall, resirkulering, Stål, metall, Tre, papir, tremasse, Skogbruk
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.