HIKING BACKPACK + HENGEKØYE 270X140CM

Velg Variant

HIKING BACKPACK + HENGEKØYE 270X140CM

Sett med tursekk og hengekøye 270x140 cm. Sekken finnes i fem ulike farger.
Solid, lett og vannavvisende sekk som er perfekt for turer i skog og mark, men som også fungerer utmerket som hverdagssekk.
Sekken har to rom med glidelås i lokket - en på utsiden og en innvendig. Den har utvendige sidelommer med plass til drikkeflaske eller lignende. Sekken har også en lett tilgjengelig utvendig lomme på baksiden - noe som er svært hendig når du er på farten.
Det følger også med praktiske stropper og hemper der man kan feste utstyr som f.eks hengekøye eller liggeunderlag. Hiking Backpack gir god støtte i ryggen, har høydejustering på bæreselene og har et behagelig hoftebelte .
Rommer 33 liter.
Vekt: 0,84 kg

Praktisk hengekøye som enkelt kan pakkes ned i sin egen oppbevaringspose. Hengekøyen er laget av 210T nylon taffeta, kommer med 2 x 2 meter sterke nylontau og 2 stk. 8# karabinkroker.
Størrelse: 270x140 cm
Maks belastning: 200 kg
Egenvekt: 520 g


Pris 799,00 kr

Alle priser er eks moms. Levert fob Greåker. Andre frakt kostnader kan tilkomme, spør oss om tilbud for full kostnadsoversikt.Totalprofil AS selger kun til næringslivet, offentlige og organisasjoner. Andre minimums antall en oppgitt på nettsiden kan forekomme.Det tas forbehold om feil i prissettingen på nettsiden.
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 5 stk)
Produktfarge

Svart


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   69 14 11 44
   total@totalprofil.noArtikkelnummer 950907-1
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.