EM serveringsbrett Ø 40 cm

Velg Variant

EM serveringsbrett Ø 40 cm

Server te og snacks med eleganse på Steltons EM-serveringsbrett, en tidløs mester fra 1982. Dette brettet har en enkel, men iøynefallende rund design som passer perfekt til den ikoniske EM-vannkokeren. Det er svært praktisk for å holde kopper og boller, noe som gjør det til et utmerket valg for sammenkomster. Inspirert av den legendariske designen til EM77-termosen, utstråler dette brettet essensen av stilfull servering innenfor Stelton EM-serien.


Priser
Antall 1
Pris/stk 239,00
280,00
Alle priser er eks moms. Levert fob Greåker. Andre frakt kostnader kan tilkomme, spør oss om tilbud for full kostnadsoversikt.Totalprofil AS selger kun til næringslivet, offentlige og organisasjoner. Andre minimums antall en oppgitt på nettsiden kan forekomme.Det tas forbehold om feil i prissettingen på nettsiden.
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)
Produktfarge

Black


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   69 14 11 44
   total@totalprofil.noStelton

Stelton er et dansk designhus som ble grunnlagt i 1960 og er et kjent merke innen dansk design. I 1964 innledet Stelton et samarbeid med Arne Jacobsen, Danmarks ledende arkitekt og designer, som resulterte i den klassiske og ikoniske sylinderserien.
Stelton har gjennom årene samarbeidet med mange prominente designere og lansert flere produkter som har blitt klassikere i skandinaviske hjem, bl.a. termokannen EM77 designet av Erik Magnussen og Stockholm-kolleksjonen designet av Bernadotte & Kylberg.


Vis samtlige produkter fra Stelton
Artikkelnummer 1309
Designer Erik Magnussen
Serie EM
Pleieråd Tåler oppvaskmaskin.
Tåler oppvaskmaskin Nej
Dimensjoner (BxH) 2.3x40 cm
Diameter 40 cm
Vekt 520 g
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.