Urban Vitamin Pacifica RCS ørepropper i plast

Urban Vitamin Pacifica RCS ørepropper i plast

Utkonkurrere deg selv og ta kondisjonen til neste nivå med disse treningsøreproppene med perfekt passform. De tilpassbare øreproppene med perfekt passform er justerbare med flere øretuppalternativer for utvidet komfort, og er laget for å holde seg på plass, uansett hvor intens treningsøkten din er. Disse lette øreproppene er bygget for topp ytelse med en solid design for IPX5-klassifisert svette-, støv- og vannbestandighet. Med opptil 8 timers lyttetid på grunn av avansert BT 5.3 i hver ørepropp, og kraftig, balansert lyd, vil du alltid ha musikken din til å motivere deg. Øreproppene og 600 mAh ladevesken er laget med RCS (Recycled Claim Standard) sertifisert resirkulert ABS/TPE. Totalt resirkulert innhold: 55 % basert på total varevekt. RCS-sertifisering sikrer en fullstendig sertifisert forsyningskjede av resirkulerte materialer. Ørepluggene kan lades helt opp 3 ganger i ladevesken. Urban Vitamin-artikler er laget uten PVC og pakket inn i plastredusert emballasje.

1.41 KG

1.41 KG


Priser
Antall 25 50 100 250 500
Pris/stk 787,00 765,00 743,00 729,00 715,00
Alle priser er eks moms. Levert fob Greåker. Andre frakt kostnader kan tilkomme, spør oss om tilbud for full kostnadsoversikt.Totalprofil AS selger kun til næringslivet, offentlige og organisasjoner. Andre minimums antall en oppgitt på nettsiden kan forekomme.Det tas forbehold om feil i prissettingen på nettsiden.
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 25 stk)
Merking
Produktfarge

Grå


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   69 14 11 44
   total@totalprofil.noUrban Vitamin

Urban Vitamin er et high-end elektronisk merke, spesielt utviklet for generasjonen som har vokst opp med den mobile livsstilen. Vi står for innovative produkter av høy kvalitet som varer lenger enn den gjennomsnittlige trend. Ved å bruke rene materialer med en ærlig historie.


Vis samtlige produkter fra Urban Vitamin
Artikkelnummer P329.772
Størrelse 9.7 x 4.9 x 3.2 cm
Vekt 95g
Trykkeflate 65 x 20 mm
Materiale Resirkulert ABS
Compliance Overhold direktivet for radio og telekomutstyr 2014/53/EU, Overhold direktivet om farlige stoffer 2011/65/EU & 2015/863, Dataark om materialsikkerhet tilgjengelig, Overhold PAHS-innholdet i Reach & ZEK 01-4-08, Overhold direktivet om ftalatinnhold, Ingen PVC-materialer brukt, Overhold sikkerhetsdirektivet for batteritransport UN38.3, Lufttransportsertifikat som brukes til luftforsendelse, Fritt fra klorerte parafiner med kort og medium kjede
Sporbarhet RCS Blended
Social audit BSCI
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.
Nåværende 2421