Milk-Carton Pen kulepenn

Milk-Carton Pen kulepenn

WoW! En spesiell kulepenn laget av resirkulerte melkekartonger. De velkjente Tetra Pak-melkekartongene består av aluminium, papir og plast. Disse materialene skilles og deretter brukes papiret til å lage denne skrivepennen med blått blekk. Denne pennen leveres med en trykt melding: I used to be a milk-carton.
Gjenvinning av drikkekartonger fører til en besparelse på 75% på fossilt brensel, 90% på vann og opptil 70% på CO2-utslipp (sammenlignet med bruk av nye råvarer). Når en Tetra Pak gjenvinnes, gjenvinnes papiret og cellulosen og gjenbrukes. Rester av polyetylen og aluminium kastes normalt - for denne pennen har de blitt behandlet til fine granulat og brukt til å lage pennen.


Pris 9,68 kr

Alle priser er eks moms. Levert fob Greåker. Andre frakt kostnader kan tilkomme, spør oss om tilbud for full kostnadsoversikt.Totalprofil AS selger kun til næringslivet, offentlige og organisasjoner. Andre minimums antall en oppgitt på nettsiden kan forekomme.Det tas forbehold om feil i prissettingen på nettsiden.
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 50 stk)
Merking
Produktfarge

Blå/grå


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   69 14 11 44
   total@totalprofil.noArtikkelnummer W12035
Material Resirkulerte melkekartonger
Farge Blå blekkfarge
Lengde 14.2 cm
Bredde 1 cm
Vekt 12 gram
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.