DRINK-IT termoflaske  Recycled Steel bottle

Velg Variant

DRINK-IT termoflaske Recycled Steel bottle

Drink-it-flasken er som en ekte superhelt i ryggsekken din! Med sin smarte skrukork er det en lek for hele familien å åpne og lukke ingen lekkasjer her! Flasken rommer 0,5 liter og veier nesten ingenting, noe som gjør den perfekt for dine eventyr. Uansett om du vil holde din favorittdrikk varm som en vulkan eller kald som et isfjell, er Drink-it den uunnværlige følgesvennen med sitt dobbelveggede termosflasketriks. Og det beste Den er laget av resirkulert stål, slik at du kan starte ditt eget bærekraftige eventyr i dag og redde planeten en slurk av gangen!


Pris 320,00 kr

Alle priser er eks moms. Levert fob Greåker. Andre frakt kostnader kan tilkomme, spør oss om tilbud for full kostnadsoversikt.Totalprofil AS selger kun til næringslivet, offentlige og organisasjoner. Andre minimums antall en oppgitt på nettsiden kan forekomme.Det tas forbehold om feil i prissettingen på nettsiden.
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)
Produktfarge

Blue


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   69 14 11 44
   total@totalprofil.noRIG-TIG

RIG-TIG (EKTE på dansk) er et prisvinnende dansk merke med fokus på kjøkkenrelaterte produkter. Produktene opprettholder en fin balanse mellom estetikk og funksjon. RIG-TIG er en del av designhuset Stelton og samarbeider med kjente skandinaviske designere som Jens Fager, Halskov & Dalsgaard Design, Cecile Manz m.fl.


Vis samtlige produkter fra RIG-TIG
Artikkelnummer Z00216
Designer Francis Cayouette
Serie DRINK-IT
Pleieråd Tåler oppvaskmaskin, kun øverste skuff, max 55 °C.
Tåler oppvaskmaskin Nej
Dimensjoner (BxH) 20x7.8 cm
Vekt 290 g
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.