Monashee Zip Hoody (U)

Velg Variant

Monashee Zip Hoody (U)

Gå med strømmen i den uformelle unisex fleece hettejakka. Justerbare hette, ribbet kant og mansjetter. Laget av økologisk bomull og resirkulert polyester. • PURE EARTH Pure Earth 7,28 oz Premium BCI bomull og resirkulert polyester med en børstet ryggfrottéfinish 59 % ØKOLOGISK BOMULL/ 41 % RESIRKILERT POLYESTER. • Hel glidelås foran • 1x1 Ribbestrikkede mansjetter og kant • 3-delt hette med justerbar snor • Dobbeltsøm for ekstra styrke og holdbarhet • Unisex størrelse Designet for å imøtekomme et utvidet størrelsesområde fra XS - 5XL


Priser
Antall 25
Pris/stk 893,00
Alle priser er eks moms. Levert fob Greåker. Andre frakt kostnader kan tilkomme, spør oss om tilbud for full kostnadsoversikt.Totalprofil AS selger kun til næringslivet, offentlige og organisasjoner. Andre minimums antall en oppgitt på nettsiden kan forekomme.Det tas forbehold om feil i prissettingen på nettsiden.
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall
Størrelser Antall
XS
S
M
L
XL
XXL
3XL
Produktfarge

Beige


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   69 14 11 44
   total@totalprofil.noStormtech®

I British Colombia, Canada 1977, begynte Blake Annable å produsere tekniske klær. I dag er Stormtech kjent for meget høy kvalitet og design. Plaggene er utviklet og testet i Canadas tøffe klima. Man bruker de beste materialene for å møte de strenge kravene som vær og vind stillet til et plagg. Stormtech?s kolleksjon består av tekniske og innovative jakker, tennisskjorter, t-skjorter og bukser. Alt med fokus på tidsriktige modeller med høy funksjonalitet.


Vis samtlige produkter fra Stormtech®
Artikkelnummer SG29-570
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.