Aeronaut Backpack 25

Velg Variant

Aeronaut Backpack 25

Vanntett ryggsekk med stort hovedrom med vanntett glidelås og flere smarte funksjoner. Aeronaut 25 Waterproof Backpack beskytter bærbar PC-en din og andre verdifulle eiendeler ved å holde fuktighet ute med vanntette glidelåser og forsterket vanntett lag. Eksternt glidelåsbelagt rom med plass til en 16-tommers bærbar PC. Glidelåslomme for vannflaske på siden. Intern nettinglomme med glidelås. Intern nøkkelkrok. Ryggsekken har også en RFID-blokkerende lomme og en glidelåsbelagt ekspansjonspanel for å øke kapasiteten fra 25 liter til 35 liter når du trenger det. Polyester Taffeta-fôr med Polygiene® friskhetsteknologi som hjelper til med å holde innsiden fri for bakterier som kan forårsake dårlig lukt. Ergonomiske, justerbare skulder- og brystremmer. Polstret nettpanel på ryggen. Forsterkede bærehåndtak på toppen og siden. Passer som håndbagasje. Kompatibel med trillekofferter. Tilgang for dekorasjon.


Pris 1628,00 kr

Alle priser er eks moms. Levert fob Greåker. Andre frakt kostnader kan tilkomme, spør oss om tilbud for full kostnadsoversikt.Totalprofil AS selger kun til næringslivet, offentlige og organisasjoner. Andre minimums antall en oppgitt på nettsiden kan forekomme.Det tas forbehold om feil i prissettingen på nettsiden.
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 25 stk)
Produktfarge

Graphite


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   69 14 11 44
   total@totalprofil.noStormtech®

I British Colombia, Canada 1977, begynte Blake Annable å produsere tekniske klær. I dag er Stormtech kjent for meget høy kvalitet og design. Plaggene er utviklet og testet i Canadas tøffe klima. Man bruker de beste materialene for å møte de strenge kravene som vær og vind stillet til et plagg. Stormtech?s kolleksjon består av tekniske og innovative jakker, tennisskjorter, t-skjorter og bukser. Alt med fokus på tidsriktige modeller med høy funksjonalitet.


Vis samtlige produkter fra Stormtech®
Artikkelnummer VRN-1_Graphite
Kvinner/Menn Sortiment
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.
Lagersaldo One Size Expresslager: 0 st | Europalager: 507 st