Sportbag Cab Oslo

Sportbag Cab Oslo

Sportbag i modern design, tillverkad i RPET material. 100% återvinningsbart material. Bagen är vadderad runt om. På ena kortsidan har väskan skofack för att förhindra att skorna smutsar ner övriga plagg, den andra sidan har en nätficka. På långsidan finns det två övriga fickor som bägge öppnas med blixtlås. Invändigt finns en mindre ficka för nycklar och mobil. Justerbar axelrem samt bärhandtag.


Pris 440,00 kr

Alle priser er eks moms. Levert fob Greåker. Andre frakt kostnader kan tilkomme, spør oss om tilbud for full kostnadsoversikt.Totalprofil AS selger kun til næringslivet, offentlige og organisasjoner. Andre minimums antall en oppgitt på nettsiden kan forekomme.Det tas forbehold om feil i prissettingen på nettsiden.
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 25 stk)
Produktfarge

Blågrå


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   69 14 11 44
   total@totalprofil.noCarlobolaget

Carlobolaget har jobbet med vesker og skinnprodukter i snart 100 år. Reisen deres begynte med håndverk og det var slik de lærte alt om kvalitet. Vesken din sier mye om deg og hvem du jobber for. Å matche riktig stil, størrelse og funksjon for en vanlig arbeidsdag eller et nytt eventyr, det er den vanlige hverdagen på Carlobolaget.


Vis samtlige produkter fra Carlobolaget
Artikkelnummer 7780640
Størrelse 53x29x23 cm
Volum 30 Liter
Vekt 0.5
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.